Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φλώρινα: 8 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

22 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας -Πραγματοποιήθηκαν 372 έλεγχοι


Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι κυρίως αλλοδαπών ατόμων, την Τετάρτη (21/08) στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν 372 έλεγχοι, σε διάφορες περιοχές της Π.Ε. Φλώρινας και συνελήφθησαν οχτώ (8) υπήκοοι Αλβανίας, 15 έως και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί Αλλοδαπών.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2013 at 19:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply