Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ακριβαίνει το εισιτήριο στα νοσοκομεία

20 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έλεγχος πόθεν έσχες σε γιατρούς που συνταγογραφούν για τον ΕΟΠΥΥ

Ακριβαίνει το εισιτήριο στα νοσοκομεία

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα Τρίτη ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι μνημονιακή υποχρέωση της χώρας μας η αύξηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία από την !η Ιανουαρίου 2014 με σκοπό να εξοικονομηθούν 115 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός τόνισε όμως ότι επειδή θεωρεί ότι η αύξηση του εισιτηρίου από τα 5 ευρώ στα 25 ευρώ είναι πολύ μεγάλη για τις σημερινές συνθήκες κρίσης θα διαπραγματευτεί τον Σεπτέμβριο με την τρόικα τη μείωση της αύξησης.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση των υπαλλήλων για το ποιοι θα τεθούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας – κινητικότητας ενώ τόνισε ότι θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες των γιατρών που συνταγογραφούν για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς έχουν βρεθεί γιατροί που συνταγογραφούν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων συγκεκριμένης εταιρείας.

δολ

This entry was posted on Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2013 at 22:51 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply