Η Βέροια δεν άφησε τον Πλατανιά να μπει με το δεξίΟ Πλατανιάς βρέθηκε κοντά στο να μπει με νίκη στη νέο πρωτάθλημα, όμως η Βέροια είχε άλλη γνώμη. Οι Κρητικοί βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως η ομάδα της Ημαθίας πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να φύγει από την Κρήτη με ισοπαλία 2-2.

Τα τέρματα για τους Κρήτες σημείωσαν οι Ναζλίδης (29′) και Γουνδουλάκης (42′), ενώ η «βασίλισσα του βορρά», η οποία τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη στο 77′, ισοφάρισε με τα γκολ του Μρντάκοβιτς (62′, 85′).

Ο Πλατανιάς πίεσε από τα πρώτα λεπτά για ένα γκολ και στο 6′ το σουτ του Μπέλιτς απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ναζλίδης δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Από την πλευρά της, η «βασίλισσα του βορρά» προσπάθησε να απειλήσει στο 14′ με το σουτ του Μπαργκάν, το οποίο δεν αιφνιδίασε τον Γεωργαλλίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μπεν Μοχάμεντ έφυγε άουτ. Τελικά οι προσπάθειες του Πλατανιά για ένα γκολ «καρποφόρησαν» στο 29΄, όταν ο Ναζλίδης εκμεταλλεύθηκε την ασυνεννοησία των Τζημογιάννη και Σεντεμέντε, πήρε την μπάλα και «έγραψε» το 1-0.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ και τα κατάφεραν με τον Γουνδουλάκη στο 42′, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αναστασόπουλος, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου πήρε το ριμπάουντ και διπλασίασε τα τέρματα του Πλατανιά.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει με τον Μρντάκοβιτς στο 62′ μετά από σέντρα του Καλτσά. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφάρισαν στο 85′ με τον Μρντάκοβιτς, το σουτ του οποίου δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Γεωργαλλίδης.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς-Βέροια για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Κόκκινη κάρτα: Αποστολόπουλος (77′ 2η κίτρινη)

Κίτρινες κάρτες: Στόλερ, Ράφαελ – Αποστολόπουλος, Βεργώνης, Τραπ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα (87΄ Γιακουμάκης), Στόλερ (65΄ Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ (78΄ Πόποβιτς), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Τραπ, Βεργώνης (61΄ Παυλίδης), Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Σεγκούντο (68΄ Μάνος), Μπαργκάν (57΄ Τσαλκάς), Μπεν Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

 

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.