Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η απόφαση για Μέταλιστ και ΠΑΟΚ έχει βγει

Αύγουστος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η απόφαση για Μέταλιστ και ΠΑΟΚ έχει βγειΣτην αποκάλυψη ότι η UEFA έχει βγάλει την απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ από την Τρίτη, αλλά θα την ανακοινώσει την Πέμπτη, προχώρησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.

Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena 89,4 FM”:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα».

Η Ελληνική Ομοσπονδία έστελε επιστολή στην UEFA, σύμφωνα με την οποία ζητάει να υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση, όπως πριν από 2 χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη θέση του οποίου πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει.

in

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 14th, 2013 at 13:06 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply