Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρευνα για το μπλόκο στον έλεγχο της συναυλίας του Βέρτη!!!

14 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ερευνα για το μπλόκο στον έλεγχο της συναυλίας του Βέρτη
Εντολή προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής να διερευνηθούν άμεσα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του Λιμενικού με πολιτική περιβολή εμπόδισαν αστυνομικούς να διενεργήσουν έλεγχο στη διάρκεια συναυλίας γνωστού καλλιτέχνη στη Μυτιλήνη, με το αιτιολογικό ότι ο χώρος που γίνονταν η εκδήλωση ανήκε στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του Έθνους, από το υπουργείο Ναυτιλίας, την όλη υπόθεση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού και όπως προκύπτει από την πρώτη αναφορά, κανένα στέλεχος του Λιμενικού δεν εμπόδισε αστυνομικά όργανα να διενεργήσουν το σχετικό έλεγχο και να αποχωρήσουν από το χώρο.

Μάλιστα, πηγές από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφεραν στο πρακτορείο ΑΜΠΕ ότι τα στελέχη του ΣΔΟΕ με αστυνομική παρουσία πραγματοποίησαν κανονικά τον οικονομικό έλεγχο στον συγκεκριμένο επιχειρηματία και διοργανωτή της συναυλίας του καλλιτέχνη.

This entry was posted on Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2013 at 19:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply