Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι ακριβότερες μπύρες που υπάρχουν!

12 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

5. Tutankhamun Ale – $52 ανά φιάλη

Η μπύρα είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστά ποτά στον άνθρωπο – και ένα από τα αγαπημένα του. Ενώ οι περισσότεροι έχουν συνδέσει την απόλαυσή της με ένα φτηνό σχετικά προϊόν, η λίστα που ακολουθεί αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχουν ορισμένες πολύ ακριβές ετικέτες.

Παρασκευάζεται από μια συνταγή που ανακαλύφθηκε στο ναό της βασίλισσας Νεφερτίτης στην Αίγυπτο και το όνομά της το έχει δανειστεί από τον θετό της γιο.

4. Samuel Adams Utopias – $100 ανά φιάλη

perierga.gr - Οι 5 ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!

Ένα μείγμα υψηλής ποιότητας λυκίσκου και ένα περίτεχνο επιχαλκωμένο μπουκάλι που δεν αλλοιώνει τη γεύση της. Νότες βανίλιας, δρυός και καραμέλας και μια γλυκιά επίγευση είναι τα χαρακτηριστικά της.

3. Carlsberg Vintage 3 – $348 ανά φιάλη

perierga.gr - Οι 5 ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!

Η γνωστή εταιρεία δημιούργησε το 2008 μια μπύρα συλλεκτική που παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια και αριθμεί μόλις 1.000 φιάλες ανά τον κόσμο.

2. Brewdog’s «The End of History» – $765 ανά φιάλη

perierga.gr - Οι 5 ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!

Η σκοτσέζικη ζυθοποιία BrewDog δημιούργησε μια μπύρα σερβίρεται σε… παράξενες φιάλες, όπου 4 ταρριχευμένοι σκίουροι και 3 νυφίτσες(!) πρωτοστατούν – όλα νεκρά ζώα που ταρριχεύθηκαν (σύμφωνα με την εταιρεία). Η ξανθιά βελγική ale, εμποτισμένη με τσουκνίδες από τα Highlands της Σκωτίας και με φρέσκα μούρα αρκεύθου, έχει 55% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Οι αντιδράσεις ως προς τη συσκευασία έκανε την εν λόγω μπύρα ακόμα πιο ιδιαίτερη…

1. Antarctic Nail Ale – $800

perierga.gr - Οι 5 ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!

Η εταιρεία Nail Company Brewing στην Αυστραλία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι παρασκευάζει την ακριβότερη μπύρα στον κόσμο, ενώ τα χρήματα από τις πωλήσεις πηγαίνουν μόνο σεφιλανθρωπικούς σκοπούς. Η μπύρα παρασκευάζεται από πάγο της Ανταρκτικής, ενώ μόλις 30 μπουκάλια παρήχθησαν και έγιναν ανάρπαστα!

 

This entry was posted on Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2013 at 23:17 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply