Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολές σε Βαρθολομαίο και Στεφανόπουλο από την Βίκυ Σταμάτη

11 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ζητά την παρέμβασή τους για την απελευθέρωσή της

Επιστολές σε Βαρθολομαίο και Στεφανόπουλο από την Βίκυ ΣταμάτηΕπιστολές τόσο προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο όσο και προς τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο έστειλε μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Βίκυ Σταμάτη.

Από τον Οικουμενικό Πατριάρχη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητεί την παρέμβασή του προκειμένου να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της, ενώ από τον κ. Στεφανόπουλο ζητεί να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή της.

Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι υφίσταται σκληρή μεταχείριση, καθώς και ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού.

Αναλυτικά, στην επιστολή της προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος βάφτισε και τον γιο της στην Κωνσταντινούπολη, γράφει, όπως αναφέρει η «Real News».

«Εσείς κάνατε το μοναδικό παιδί μου Χριστιανό. ΄Ηρθα και το εναπόθεσα στα πόδια σας. Παρακαλώ όπως διαπεράσετε τα τυπικά και να βοηθήσετε να βρεθώ το συντομότερο κοντά στο μονάκριβο παιδί μου. Επιθυμώ, εύχομαι και ελπίζω εγώ ως μάνα να γίνω η αρωγός στη ζωή του. Η Αγιότητά σας γνωρίζει την αθωότητά μου».

Στην επιστολή με αποδέκτη τον Κωστή Στεφανόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη επικαλείται τόσο το κύρος του όσο και το νομικό αισθητήριό του.

«Επειδή γνωρίζω ότι είστε πολιτικός διαπρεπής και διαθέτετε αυξημένο πολιτικό αισθητήριο και επειδή ίσως γνωρίζω ότι είστε διαπρεπής νομικός και έχετε χειριστεί σοβαρές και περίπλοκες υποθέσεις, δεν χρειάζεται να σας παραθέσω ιδιαίτερα επιχειρήματα διότι γνωρίζετε ότι υφίσταμαι σκληρή μεταχείριση στερούμενη εντελώς νομικής βάσεως και όλα αυτά γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού».

Τέλος ζητεί την παρέμβαση του κ. Στεφανόπουλου αναφερόμενη στο κύρος του και επικαλούμενη ανθρωπιστικούς λόγους.

Και οι δύο επιστολές της Βίκυς Σταμάτη έχουν ημερομηνία 6 Αυγούστου.

newsbeast

This entry was posted on Κυριακή, 11 Αυγούστου, 2013 at 16:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply