Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Περιβολίου διαψεύδει κατηγορηματικά…

9 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Για ακόμη μία φορά δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα αναφέρεται σε κρούσματα γαστρεντερίτιδας που «θέρισαν» όπως αναφέρει τους μισούς κατοίκους της Κοινότητας Περιβολίου κατά τις προηγούμενες ημέρες. Στα συμβάντα της γαστρεντερίτιδας περιλαμβάνονται μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι κάτοικοι που επλήγησαν ενώ η οργή των υπολοίπων κατοίκων δεν περιγράφεται. Στη συνέχεια  το δημοσίευμα αναφέρει ότι στις 07/08/2013 οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και επικράτησε η άποψη να προσφύγουν στον Εισαγγελέα Γρεβενών. Τέλος κλείνοντας αναφέρει ότι και την προηγούμενη  χρονιά υπήρχαν 32 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και όπως όλα δείχνουν δεν ελήφθησαν μέτρα από τους αρμοδίους.

Για μια ακόμη φορά το  δημοσίευμα στην ίδια τοπική ιστοσελίδα δεν αναφέρεται στην πηγή των δεδομένων αυτών των στοιχείων. Δηλαδή δεν αναφέρεται σε κάποια ιατρική έκθεση ή ανακοινωθέν τόσο για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων όσο και για την αιτία που τα προκάλεσε και αφήνει τον καθένα από εμάς να υποθέσει ότι αυτός νομίζει.

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Περιβολίου διαψεύδει κατηγορηματικά τόσο την ύπαρξη κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας όσο και τα αναγραφόμενα του δημοσιεύματος. Αγνοεί παντελώς τη μεγάλη πληθώρα των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας που «θέρισαν» τους μισούς κατοίκους του Περιβολίου, που ειρήσθω εν παρόδω τυγχάνει να είναι σε αριθμό περίπου 500 άτομα, αφού αυτές τις ημέρες ο οικισμός έχει γεμίσει από ετεροδημότες, που επισκέπτονται τον οικισμό κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ειδικά φέτος που αυτό το διάστημα διοργανώθηκε το 9ο Αντάμωμα Βλαχοχωρίων Πίνδου. Για ακόμη μία φορά όμως η ελαφρότητα με την οποία δημοσιεύονται τέτοια πράγματα θα πρέπει να καταδικαστεί και ειδικότερα όταν δεν στοιχειοθετείτε. Αναλογιστείτε πόσο επιφυλακτικός γίνεται κάποιος ο οποίος προγραμμάτιζε να επισκεφθεί το Περιβόλι αυτό το χρονικό διάστημα. Ίσως κάποιοι που διατείνονται το καλό αυτού του τόπου να έχουν ακριβώς το αντίθετο στην άκρη του μυαλού τους. Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο μεγαλύτερο είναι το κακό που γίνεται στον τόπο μας όταν στηρίζεται σε ανυπόστατα δημοσιεύματα.

 

Εκ του Τοπικού Συμβουλίου

Κουβάτας Δημήτριος

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2013 at 21:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply