Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιβάν Σαββίδης: «Δεν χρειάζεται Ροναλντίνιο ο ΠΑΟΚ»

3 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Δεν χρειάζεται Ροναλντίνιο ο ΠΑΟΚ»Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τα του ΠΑΟΚ και το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει για πρωτάθλημα διά στόματος Σαββίδη, ο οποίος για τη μεταγραφή που όλοι περιμένουν σχολίασε, «δεν χρειάζεται Ροναλντίνιο ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»:

Για τον δεύτερο αγώνα με τη Μέταλιστ: «Πιστεύω ότι έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε ως στόχο όχι απλά να κερδίσουμε, αλλά και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη μεταγραφή που όλοι περιμένουν: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι πολύ πρόσφατα, σε μία ομάδα πήγε ένας παίκτης της Εθνικής Βραζιλίας (σ.σ.: Χουλκ), πλήρωσαν 60.000.000 ευρώ και διέλυσε όλη την ομάδα. Σκέφτηκαν ότι αν αγοράσουν ένα αστέρι και οι άλλοι δέκα θα γίνουν ξαφνικά αστέρια. Όλοι οι υπόλοιποι δέκα πήγαν προς τα κάτω, έγινε το αντίθετο. Για αυτό εμένα μου αρέσει που ο Στέφενς προσπαθεί να οργανώσει μία ομάδα που θα παίρνει αποτελέσματα κι είναι ενάντια στο να μην υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα. Αν μας πει ένα όνομα, αυτό σημαίνει ότι θα τον πάρουμε. Αν μου έλεγε ότι πρέπει να αγωνιστούμε για τον Ροναλντίνιο, αν κι είναι πλέον αργά, εγώ παρ’ όλα αυτά θα προσπαθούσα να αγωνιστώ και να τον φέρω. Συμφωνώ πάντως με αυτόν, ότι ο Ροναλντίνιο δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση».

Για το ενδεχόμενο να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ την υπόθεση της Μέταλιστ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε άγνοια επί τους θέματος, διότι -όπως είπε- ασχολήθηκε χθες με το αθλητικό κέντρο και τις δύο περιοχές που προκρίθηκαν.

Για την Τούμπα: «Ήμουν σίγουρος ότι πρέπει να φύγουμε από την Τούμπα, αλλά η ενέργεια που εκπέμπει αυτό το γήπεδο, που το συνήθισα τόσο πολύ σε έναν χρόνο, δεν μας αφήνει να φύγουμε».

 

sport-fm

This entry was posted on Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2013 at 13:12 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply