Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής ενεργοποιεί τις διαδικασίες του νέου πενταετούς Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.)

2 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ενημερωτικό κείμενο σε όλους τους Φορείς απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, με σκοπό την έναρξη της συμμετοχικής διαδικασίας σύνταξης του νέου πενταετούς Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) (γνωστού ως Τοπικός Πόρος), μετά την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης.

Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται οι αρχικές σκέψεις, οι παράμετροι, η μεθοδολογία, ο κεντρικός στόχος, το ενδεικτικό αρχικό περιεχόμενο του νέου προγράμματος και ζητείται η ενεργή συμμετοχή Φορέων και πολιτών για διατύπωση δημιουργικών προτάσεων, σκέψεων και ιδεών που θα εμπλουτίσουν και θα βελτιστοποιήσουν τον αρχικό υπό διαβούλευση σχεδιασμό θέτοντας τις βάσεις για το νέο πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής τόνισε: «Οι απόψεις που αναμένουμε να διατυπωθούν, εκτιμούμε ότι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καινοτόμου προγράμματος που θα υπακούει στη φιλοσοφία θεσμοθέτησής του και θα δίνει προοπτική στην περιοχή».

This entry was posted on Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2013 at 22:01 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply