Κι όμως μπορεί!

Κι όμως μπορεί!Μπορεί το 1-1 να δίνει προβάδισμα στη Ραπίντ, για την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε με την εμφάνισή του, πως μπορεί να πάρει το εισιτήριο μέσα στη Βιέννη!

Τίποτα δεν χάθηκε! Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να νικήσει Ραπίντ και… ατυχία, μένοντας στο 1-1, στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Όμως, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία «πάτησε» τους Αυστριακούς στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στα playoffs μέσα στη Βιέννη, την ερχόμενη Πέμπτη (8/1).

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Ζησόπουλο στο 27’, αλλά η ανατροπή του Λισγάρα στον Μπόιντ, μέσα στη μεγάλη περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό των Αυστριακών να ισοφαρίσει μετά από πέντε λεπτά, από την «άσπρη βούλα».

Το ματς

Μπορεί η Ραπίντ να είχε παιχνίδια στα… πόδια της και να ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά από τον Αστέρα, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών, οι Αυστριακοί άρχισαν να πιέζουν τους Αρκάδες και να γίνουν πιο απειλητικοί, «δοκιμάζοντας» τον Μπαντή. Κόντρα στη ροή του αγώνα μία στημένη φάση με εμπλεκόμενους τους Ουσέρο και Ζησόπουλο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά μερικά λεπτά αργότερα ο Λισγάρας ανέτρεψε τον Μπόιντ μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον επιθετικό των Αυστριακών να φέρνει το ματς στα ίσα από την «άσπρη βούλα». Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη «πατούσε» με δυσκολία στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, αφού ο Μπαράλες ήταν αποκομμένος στην επίθεση, με αποτέλεσμα να «τροφοδοτείται» ελάχιστα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μπήκε, ψάχνοντας για το δεύτερο γκολ, αφού ο Σάκης Τσιώλης έκανε πιο επιθετικό σχήμα, περνώντας τον Κάφα στη θέση του Ζαραδούκα. Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης πήρε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πιέζει τους Αυστριακούς, κυρίως με τις στημένες φάσεις από τον Ουσέρο, αλλά μία ο Νόβοτα και μία η ατυχία τους στέρησαν το δικαίωμα να πανηγυρίσουν και δεύτερο τέρμα. Το «σφυροκόπημα» των Αρκάδων, συνεχιζόταν, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν οπισθοχωρήσει για να κρατήσουν το σκορ. Όμως, στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι παίκτες του Αστέρα έμειναν από δυνάμεις στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, με αυτό φυσικά να βολεύει τη Ραπίντ και το 1-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72’ Γκρατσίνι), Ζαραδούκας (46’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61’ Χουάνμα).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Γκόιαν, Μουνάφο, Μπακασέτας.

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν (46’ Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85’ Γκροζούρεκ), Στ. Χόφμαν (68’ Σάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

Στον πάγκο: Ράντλινγκερ, Πάλα, Ντένερ, Μπόσκοβιτς.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.