Για ζητήματα των Γρεβενών

Μετά την πρωτοφανή έλλειψη πολιτικού συντονισμού και συνεργασίας των τοπικών θεσμικών αρχόντων και παρά την πρόσκληση που τους απεύθυνε, που έτυχε παντελούς αδιαφορίας, ο πρώην Βουλευτής του Νομού Κυριάκος Ταταρίδης, αποφάσισε να αναπτύξει πρωτοβουλίες παρεμβάσεων στα κέντρα εξουσίας της πρωτεύουσας για την αντιμετώπιση σοβαρών και σημαντικών θεμάτων που απασχολούν έντονα τον Νομό μας.

Έτσι, ο κ. Κυριακός Ταταρίδης δύο τελευταίες εβδομάδες σε τρείς επισκέψεις του στην Αθήνα συναντήθηκε:

α) Με τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Παιδείας κ. Κ. Γκιουλέκα, στον οποίο έθεσε υπ’ όψιν την κατάφορη αδικία που υπέστησαν τα Γρεβενά στο θέμα των Τ.Ε.Ι. με το πρόσφατο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ». Ο κ. Γκιουλέκας μετά την ενημέρωσή του έδειξε έντονο ενδιαφέρον ώστε εάν προκύψει οποιαδήποτε διορθωτική εξέλιξη στο συγκεκριμένο σχέδιο να παρέμβει ώστε να ενισχυθεί το Τ.Ε.Ι. Γρεβενών μετά την δραματική αποδυνάμωσή του.

β) Με τους Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αθ. Δαβάκη για μεγάλη παραγγελία προς το εργοστάσιο VALPAK στην Δεσκάτη, για την ποιοτική αναβάθμιση των διχτύων παραλλαγής που διαθέτει σήμερα ο Ελληνικός Στράτος, προκειμένου να απασχοληθούν 100 εργάτριες της περιοχής (η συγκεκριμένη απόφαση είναι σε εξέλιξη για την υλοποίηση της).

γ) Με τον Γενικό Γραμματέα του Υφυπουργού κ. Καλαφάτη στο Υπουργείο Χωροταξίας για Τροπολογία Νόμου σχετικά με χρονίζον θέμα που αναφέρεται στους σεισμούς των Γρεβενών- Κοζάνης.

δ) Με την Κεντρική Υπηρεσία της Δ.Ο.Κ. και με συνεργασία με την Διευθύντρια των αυθαιρέτων κ. Γαρδίκη Ευριδίκη τέθηκαν και διευκρινίστηκαν θέματα που αναφέρονται στην τακτοποίηση των αυθαιρέτων και την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.

Μετά τιμής

Κυριάκος Ταταρίδης

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.