Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για τα παλαιοντολογικά ευρήματα Μηλιάς και το 6ο Διεθνές Συνέδριο Παλαιοντολογίας

31 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-t3nZBamrV1E/UfkmnJqBXjI/AAAAAAACEXw/T9hTOXw8BVI/s1600/kocaxeilhs+-+%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%82.+MHLIA.jpgΤη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2013, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε στη Μηλιά Γρεβενών με την καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά και τον Ολλανδό ερευνητή Παλαιοντολογίας κ. DickMol, παρουσία του ΠροέδρουΤοπικής Κοινότητας Μηλιάς κ. Αθανασίου Τζήκα.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν τα παλαιοντολογικά ευρήματα της περιοχής Γρεβενών, τη διοργάνωση του «6ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Μαμούθ και τους συγγενείς τους» που θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά και τη Σιάτιστα το 2014 και την εξέλιξη τωνδιαδικασιών κατασκευήςτου Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς.

Ο βουλευτής συνεχάρη την κ. Τσουκαλά και τον κ. DickMolγια τη διάκριση τους με το βραβείο «GiuseppeSciacca» (επίσημη απονομή Νοέμβριος 2013) για την ανακάλυψη των σπουδαίων παλαιοντολογικών ευρημάτων των Γρεβενών.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2013, ο κ. Κοψαχείλης και η κ. Τσουκαλά επικοινώνησαν με τον Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου και ζήτησαν τη συνδρομή του στην οργάνωση και υλοποίηση των απαραίτητων δράσεων για την προετοιμασία του Διεθνούς Συνεδρίου. Επίσης για τον ίδιο σκοπό επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Δακή, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2013 at 19:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply