Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για τα κριτήρια μοριοδότησης

Πρώτο κύμα κινητικότητας για 4.260 υπαλλήλους
Έληξε σήμερα η προθεσμία προς όλα τα υπουργεία για την αποστολή των αναλυτικών καταστάσεων με τις θέσεις που καταργούνται και τον αριθμό των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Ο αριθμός των υπαλλήλων που θα πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα αγγίζει τους 12.556 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και τους 25.000 μέχρι το τέλος του 2013.

Στο πρώτο κύμα σε διαθεσιμότητα θα τεθούν 4.260 δημόσιοι υπάλληλοι. Στο δεύτερο «κύμα», για το οποίο οι λίστες θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, θα συμπεριληφθούν και οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι πλέον θα ενταχθούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι γραμματείς των υπουργείων θα πρέπει να στείλουν στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών όλα τα στοιχεία για τη διαθεσιμότητα, ώστε να προχωρήσει άμεσα και η σύνταξη των προεδρικών διαταγμάτων με τα οποία θα ορίζονται και οι θέσεις που καταργούνται. Ως γνωστό για να συμβεί αυτό αρκούν οι υπογραφές των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικών και του αρμόδιου υπουργού.

Μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για την κατάρτιση των κριτηρίων και τη μοριοδότηση των υπαλλήλων που θα μπουν στο πρόγραμμα κινητικότητας και διαθεσιμότητας.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.