Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσκόπηση Pulce RC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ιούλιος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulce RC για λογαριασμό της «Εφημερίδα των  Συντακτών» με την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως φαίνεται, να αντιστρέφει το εις βάρος της κλίμα και να προηγείται πλέον με 2 μονάδες.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 21% έναντι 19% της ΝΔ. Παραμένει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 13% των ερωτηθέντων, ενώ ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 6,5%, ΚΚΕ με 5,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 3%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων διατηρείται η διαφορά του 2% με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 23,5% και την ΝΔ 21,5%. Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το 14,5% και ακολουθούν, ΠΑΣΟΚ με 7,5%, ΚΚΕ με 6,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 3,5%.

 

Εφημερίδα των Συντακτών

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 22nd, 2013 at 15:38 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply