Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ριζάι: Έδωσα 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού

10 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο βαρυποινίτης μίλα για τις δωρεές, τους δραπέτες και τον Κόλα

Ριζάι: Έδωσα 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού«Ο θεός μαζί σου»… Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλκέτ Ριζάι μέσα από το κελί του στις φυλακές Δομοκού, προς τον συμπατριώτη του, Μάριον Κόλα, που αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η Espresso, αρνείται ότι είναι φίλος με τον Μάρον Κόλα και ότι σχεδίαζε την απόδρασή του.

«Τον γνώρισα στη φυλακή αλλά δεν είχαμε σχέσεις», λέει και σημειώνει «Λένε πολλά ψέματα. Εγώ ξέρω ότι δεν έχει βάλει ναρκωτικό μέσα του, αλλά η αστυνομία λέει ότι παίρνει κοκαΐνη. Ψέματα είπαμε και τότε στον Βύρωνα, ότι εκείνος είχε σκοτώσει τον Βορειοηπειρώτη. Μετά αποδείχτηκε ότι τον γάζωσε αστυνομικός».

Αναφερόμενος στους δραπέτες, λέει: «Το ότι βρίσκονταν στην περιοχή σήμαινε ότι ήθελαν να με ελευθερώσουν; Όχι, δεν έχουν σχέση με εμένα. Άλλοι 800 είναι εδώ μέσα, μόνο εγώ είμαι; Αλλά θα ήταν αυτοκτονία να χτυπήσουν τις φυλακές, ειδικά μετά από ό,τι έγινε στα Τρίκαλα».

Μάλιστα, αποδίδει τον θάνατο της 25χρονης κοπέλας στα Ίσθμια σε κακιά ώρα και λέει: «Θεός σχωρέσ’ την την κακομοίρα…άδικα πήγε από αδέσποτη σφαίρα. Άτυχη στιγμή. Ούτε τον αστυνομικό στο Δίστομο ήθελε να σκοτώσει ο Κόλα».

Ο βαρυποινίτης κατηγορεί, παράλληλα, τα κυκλώματα της νύχτας ότι τον παγίδευσαν. «Με τιμωρούν επειδή δεν έγινα ρουφιάνος και μου φορτώνουν ό,τι μπορούν», λέει και τονίζει ότι δεν έχει πουλήσει ποτέ ναρκωτικά ούτε έγινε ποτέ νταβατζής.

«Τα λεφτά από αυτές τις δουλειές τα ξοδεύεις σε φάρμακα ή σε κηδείες», λέει και ξαφνιάζει με τον ισχυρισμό του, ότι έχει ενισχύσει οικονομικά το «Χαμόγελο του παιδιού» και πως θα το ξανακάνει.

«Οι μπράβοι είναι… γαλοπούλες φουσκωμένες! Θα τους πάρω όλα τα λεφτά από τα μαγαζιά τους και θα τα δώσω στο “Χαμόγελο του παιδιού! Το έχω κάνει άλλωστε! Από το 2000 έως το 2000 έχω δώσει 90.000 ευρώ! Υπάρχουν τα παραστατικά!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Newsbeast

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2013 at 18:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply