Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Στην “ΕΛΠΙΔΑ” δεν ταιριάζουν τα… εύκολα…

30 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-_pNFNFSN0nY/UZ0muP5LtzI/AAAAAAAB7E8/pjDeUjr5roc/s1600/P5228604+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΗ ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, σχετική με το ‘’ Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαικής ΄Ενωσης – ΄Ετους 2013’’, μας έβαλε στον πειρασμό να διεκδικήσουμε για το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ την ένταξη της στους Επιλέξιμους Φορείς του Ν.Γρεβενών.

Υποβάλλαμε την αίτηση εκπροσώπησης δικαιούχων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πράγματι επειδή πληρούσαμε τις προϋποθέσεις ο Σύλλογος μας συμπεριλαμβανόταν στους έξι επιλέξιμους φορείς για την υλοποίηση του Προγράμματος.

Ο λόγος που θέλαμε να ενταχθούμε στο Πρόγραμμα ήταν ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίζαμε δωρεάν τρόφιμα για τους δικαιούχους του Προγράμματος, για αυτούς δηλαδή που στηρίζει επί πολλά χρόνια η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ και με τον τρόπο αυτό θα αποδεσμεύαμε κονδύλια για να ενισχύσουμε άλλες κατηγορίες ωφελημένων (ορφανά, φοιτητές, ασθενείς).

Δυστυχώς όμως μη διαθέτοντας μηχανισμούς και υπαλλήλους για τη διεκπεραίωση των εγγραφών, κυρίως όμως μη εξασφαλίζοντας ικανό αριθμό δικαιούχων, γιατί προτίμησαν να εγγραφούν σε άλλους φορείς, θεωρώντας την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ δεδομένη στο πλευρό τους, αναγκαστήκαμε να αποχωρίσουμε από το Πρόγραμμα.

Μάλλον στην ‘’Ε ΛΠ Ι Δ Α ‘’ δεν ταιριάζουν τα εύκολα.

Για το Δ.Σ της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ‘’

Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Μπόγκια

This entry was posted on Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2013 at 20:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply