Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ζει τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς φαγητό!!!

Ιούνιος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο νεαρός από τη Σρι Λάνκα «τρέφεται» με αέρα και… φως

Ένας νεαρός άντρας από τη Σρι Λάνκα ισχυρίζεται ότι τα τελευταία χρόνια ζει χωρίς… τροφή!

Παρότι οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνο για δύο μήνες χωρίς φαγητό, ο Kirby de Lanerolle επιμένει ότι τρέφεται μόνο με… αέρα κοπανιστό!

Ο ίδιος λέει ότι ζει με το «φως, τον αέρα και “τις δονήσεις του Θεού”» και πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης και να γίνει… αθάνατος. Οι θερμίδες προέρχονται από τα φωτόνια, το φως, τις δονήσεις και τον άνεμο. Οτιδήποτε μπορεί να σας θρέψει αν τα κέντρα ενέργειάς σας είναι ανοιχτά».

Παραδέχτηκε ότι τους τελευταίους 10 μήνες έχει φάει επτά γεύματα των 500 θερμίδων, όμως όπως είπε τον «αρρώστησαν», αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

«Όταν τρώω φαγητό, νιώθω πολύ κουρασμένος. Η εγρήγορσή μου εξαφανίζεται πια όταν τρώω» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα odditycentral.com, ο de Lanerolle ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Όμως κατάφερε να πάρει χρυσό μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες εφήβων στη σκοποβολή το 1995, να κερδίσει πολλά μετάλλια σε αγώνες μποξ, να γίνει Σύμβουλος του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Είναι επίσης ο μόνος άνθρωπος που έχει ολοκληρώσει μαραθώνιο, έχοντας ζήσει επί τρεις μήνες μόνο με νερό.
Πριν από περίπου πέντε χρόνια διάβασε κάπου για ανθρώπους που δεν είχαν φάει τίποτα επί έξι χρόνια και δεν είχαν πιει ούτε νερό για 40 μέρες και νύχτες.

Μάλιστα, όπως λέει, πείστηκε από έναν γκουρού, ότι ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις προκαλούνται από το φαγητό.

newsbeast

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 29th, 2013 at 19:28 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply