Λάκης Γαβαλάς: Στη φυλακή γνώρισα μια σπουδαία κυρία που λέγεται...«Έγινα πιο διάσημος από πριν, αλλά για λάθος λόγους», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκη Γαβαλά λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Φορώντας μια λευκή μπλούζα που μπροστά έγραφε «FRRE DA», ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε χθες από τις φυλακές Κορυδαλλού ξανακερδίζοντας ύστερα από 14 μήνες την ελευθερία του.

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» δήλωσε: «Είμαι τρεις ώρες μετά την αποφυλάκισή μου και νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να καταλάβω τι καλό έκανε η κράτησή μου στο πανελλήνιο».

Μετρώντας τα καλά που του άφησε αυτή η εμπειρία ανέφερε: «Το πιο χαρούμενο πράγμα που ένιωσα στη φυλακή είναι οι εξετάσεις που έκανα… κολλητά και έδειξαν ότι είμαι γερός οργανισμός! Αυτό η χώρα οφείλει να το ξέρει καλά όποιο αβαντάζ ή κίνδυνο μπορεί να κρύβει. Θέλω να πω ότι επειδή έχω σύμμαχο μου τον κίνδυνο μπορώ και να τον ξεπεράσω. Έχω όμως γνωρίσει και μια σπουδαία “κυρία” στη φυλακή, που λέγεται… υπομονή».

www.koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.