Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22, 23 και 24 Ιουνίου 2013 στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου, με απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, απαγορεύτηκε :

 

α. Η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Βέροιας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που διέρχεται μέσα από τον οικισμό Δρεπάνου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών, θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού ακολουθώντας τη διαδρομή Κόμβο Δρεπάνου – Φανάρια Εγνατίας – Εγνατία οδός – Α/Κ Πολυμύλου και αντίστροφα.

Της ανωτέρω απαγόρευσης ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οχήματα μεταφοράς προσωπικού ΔΕΗ, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία και οχήματα έκτακτης ανάγκης.

β. Η στάση και στάθμευση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη και η στάθμευση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βέροια, στο ανωτέρω τμήμα της Εθνικής Οδού.

 

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08:00΄ ώρα της 22-06-2013 έως 24:00΄ ώρα της 24-06-2013.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.