Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Το ΠΕΚΑ Κοζάνης και το ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας θα συνεχίσουν την λειτουργία τους” …

10 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-50K9b7Itw4g/UbX4ArHww5I/AAAAAAAB9fc/ijbCyaYiTBg/s1600/sunantisi+me+proedro+tou+eoppy.pngΜε στόχο να σταματήσουν οι φήμες περί κατάργησης του ΠΕΚΑ Κοζάνης και του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται καθημερινά εκατοντάδες συνταξιούχοι και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, συναντήθηκε στις 10 Ιουνίου 2013 με τον κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, Πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ.

Μετά από το έντονο ενδιαφέρον του Βουλευτή, ο Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ τον διαβεβαίωσε ότι το ΠΕΚΑ Κοζάνης και το ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας θα συνεχίσουν την λειτουργία τους ως έχει, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Νομού Κοζάνης. Δεν τίθεται θέμα κατάργησης, αντιθέτως πρόκειται να αναβαθμιστούν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άμεσα.

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2013 at 21:41 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply