Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ενημερωτική ιατρική εκδήλωση για τον Καρκίνο (Φωτογραφίες)

10 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-O5ZVm6X_ppM/UbX0X_HO8TI/AAAAAAAB9e4/KnKrhhC6kys/s1600/DSC00325.JPGΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 η ενημερωτική ιατρική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Πατρίκη, την οποία και ευχαρίστησε για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους διακεκριμένους καθηγητές τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων στις οποίες θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης των δημοτών για θέματα που έχουν σχέση με την πρόληψη σε όλους τους τομείς. Η πρόληψη τόνισε σώζει ζωές για το λόγο αυτό στηρίζουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.

http://4.bp.blogspot.com/-MhGFFYz_v24/UbX0Zgf_sfI/AAAAAAAB9fI/aomWYiLlR-M/s1600/DSC00355.JPG

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες των: α) κ. Θεόδωρου Αγοραστού καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Α.Π.Θ. και Προέδρου της Ελληνικής HPV Εταιρείας με θέμα: «Πρόληψη των HPV Σχετιζομένων Καρκίνων σε Γυναίκες και Άνδρες – Εντυπωσιακές Τελευταίες Εξελίξεις» και β) κ. Επαμεινώνδα Φαχαντίδη, Χειρουργού Α.Π.Θ., Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Πρωίμου Διαγνώσεως και Αντιμετωπίσεως Καρκινώματος του Μαστού με θέμα: «Πρώιμη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού».

http://3.bp.blogspot.com/-uP8emm-QVbA/UbX0YuMK55I/AAAAAAAB9e8/NkJcj9KzFAg/s1600/DSC00337.JPG

Η πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την αποδοχή της πρότασης του Συλλόγου για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στα Γρεβενά και του προσέφερε τιμητική πλακέτα, ενώ ο Δήμαρχος προσέφερε τόσο στην κα Πρόεδρο όσο και στους ομιλητές ιστορικές εκδόσεις και μανιταροπροϊόντα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Λάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κες Αικατερίνη Πέτρου, Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου, κ.κ. Αρμπάρας Γεώργιος και Βάϊος Κόραβος, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2013 at 20:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply