Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θέμα αποκλεισμού της Ελλάδας από FIFA και UEFA

Μάιος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, που ζητούν να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση, που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε χθες τους συμβούλους της ομοσπονδίας ότι τόσο η FIFA όσο και η UEFA, έχουν ενημερωθεί και εγγράφως για τις εξελίξεις. Υποστήριξε δε, ότι σε περίπτωση που γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, αυτομάτως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί από μέλος της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Κάτι που – σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν – θα σημάνει τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και όλων των ομάδων που έχουν κερδίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη, καθώς τα καταστατικά της FIFA και της UEFA, απαγορεύουν ρητά τις ύπαρξη προσωρινών διοικήσεων, διορισμένων από τα δικαστήρια.

Megatv.com

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 28th, 2013 at 13:18 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply