Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον Πάνο Καμμένο η επιστολή παραίτησης του Τέρενς Κουίκ

20 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Την επιστολή παραίτησής του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε σήμερα το πρωί ο Τέρενς Κουίκ

Στον Π. Καμμένο η επιστολή παραίτησης του Τέρενς Κουίκ

Στην επιστολή, η οποία απεστάλη στο γραφείο του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Επικρατείας επισημαίνει ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, και παραμένει στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Κουίκ, επισημαίνει ακόμη, την κοινοβουλευτική δραστηριότητά του και τον προγραμματισμό του, για τις περιοδείες σε περιφέρειες όπου το κόμμα δεν έχει εκλέξει βουλευτή.

Ολόκληρη η επιστολή του Τέρενς Κουίκ:

Αγαπητέ κ.Πρόεδρε,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας που μου δώσατε. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα κατά το δυνατόν καλύτερα στα καθήκοντά του,

Οπως και στα καθήκοντα της βουλευτικής εποπτείας των Εκλογικών Περιφερειών που έχω αναλάβει και που θα συνεχίσω να τα επιτελώ ως Βουλευτής Επικρατείας, όπως προκύπτει και από το νέο εκτεταμένο πρόγραμμα που ανακοίνωσα σήμερα.

Εχω ήδη ενημερώσει ως όφειλα και το θεσμικό μου προϊστάμενο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ.Παναγιώτη Μελά.

Φιλικά

Τέρενς Κουίκ

Βουλευτής Επικρατείας, Δημοσιογράφος

 

This entry was posted on Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2013 at 20:53 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply