O 13χρονος μαθητής έφυγε από το σχολείο του στα Γιάννενα και εξαφανίστηκε – Οι γονείς του αρχικά εκλιπαρούσαν για πληροφορίες…


Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται αργά χθες το βράδυ (15-05), όταν οι γονείς του 13χρονου μαθητή πήγαν σε αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους. Είπαν στους αστυνομικούς ότι ο μικρός έφυγε από το σχολείο του, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Το πρώτο φως της ημέρας ξαναβρήκε τους γονείς στο αστυνομικό τμήμα. Είπαν ότι ο γιος τους δεν επέστρεψε κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν. Σε ερωτήσεις που τους έγιναν, είπαν ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και ότι δεν είχαν τσακωθεί το τελευταίο διάστημα.

Λίγο μετά τις 10.00 ο 13χρονος μαθητής βρέθηκε και αποκάλυψε όλα όσα είχαν συμβεί. Όπως είπε αποφάσισε να μην επιστρέψει στο σπίτι μετά από έναν άγριο τσακωμό με τη μητέρα του. Κοιμήθηκε το βράδυ στην εκκλησία της περιοχής και πλέον επέστρεψε στο σπίτι του…

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.