Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιάννενα: Τον σκότωσε ανήμερα της γιορτής του! – Συνελήφθη ο μακελάρης…

12 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-6KbXa4oq5RM/UY-MwR0gg3I/AAAAAAAAbxk/aPQ4cxt8-hY/s1600/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F+%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%9F2.jpgΣυνελήφθη πριν λίγο στην Πεδινή Ιωαννίνων ο Αλβανόςπου τα ξημερώματα στα Κτίσματα Ιωαννίνων σκότωσε ζευγάρι ηλικιωμένων για να τους ληστέψει. Το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι τους δίπλα από το παλιό στρατιωτικό φυλάκιο που καταργήθηκε, αφήνοντας τη μεθόριο στο έλεος των Αλβανών κακοποιών.

Ο συνταξιούχος οικοδόμος Θωμάς Χάϊδος ανήμερα της γιορτής του χτυπήθηκε την ώρα που κοιμόταν, με βαρύ αντικείμενο από τον Αλβανό όπως και η γυναίκα του. Στη συνέχεια και οι δυο γνώρισαν ασφυκτικό θάνατο με μαξιλάρι. Αμέσως μετά ο Αλβανός διέφυγε με το αγροτικό αυτοκίνητο του οικοδόμου, έφθασε μέχρι τα Γιάννενα αλλά στην πλατεία Πάργης στις 4 τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν μαντρότοιχο, εγκαταλείποντας το κλεμμένο όχημα.

Ο ίδιος Αλβανός χθες βράδυ την ώρα του τελικού κυπέλου Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης μπήκε στα Κτίσματα στο καφενείο ιδιοκτησίας Μήτση, με δυο χειροβομβίδες και απείλησε τους θαμώνες για να τους ληστέψει. Οι πιο νεότεροι όμως θεώρησαν πως οι χειροβομβίδες είναι ψεύτικες και κινήθηκαν εναντίον του με αποτέλεσμα ο δράστης να τρέξει προς τα έξω και να πετάξει στο χώμα τη μια χειροβομβίδα που όμως δεν έσκασε. Ο ίδιος Αλβανός όμως λιγο αργότερα εισέβαλε στο σπίτι του συνταξιούχου οικοδόμου κάνοντας τους δυο φόνους.

Βασίλης Χήτος

This entry was posted on Κυριακή, 12 Μαΐου, 2013 at 18:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply