Μια ακόμη ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Κοζάνης, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στη Γαλατινή
http://4.bp.blogspot.com/-XXkInF6t4yE/UXp84itr0qI/AAAAAAAB2io/GVqeqypXAd4/s1600/11298.jpgΚλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής από νωρίς μοίρασαν εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό και στη συνέχεια μίλησαν στους κατοίκους της Γαλατινής και των κοντινών κοινοτήτων οι οποίοι γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, Φαίδων Λορίδας σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, παρουσίασε το κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος για τη Δυτική Μακεδονία και τις ενέργειες που κάνει το κίνημα μας έτσι ώστε να δίνονται λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Άλλα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης μίλησαν για το κοινωνικό έργο της Τοπικής στην Κοζάνη, για την τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από συναγωνιστές εθελοντές αιμοδότες, για την Εθνική Παραγωγή η οποία θα στηριχτεί στην αγροτοκτηνοτροφική ανάπτυξη και η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση σχετικά με τοπικά προβλήματα της Γαλατινής και του Βοΐου γενικότερα.

Τα μέλη της Τ.Ο. Κοζάνης κατέγραψαν διάφορα τοπικά ζητήματα και δεσμεύτηκαν ότι θα τα αναδείξουν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τη μορφή ερωτήσεων.

«Συνεχίζουμε τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις μας σε όλο το νομό της Κοζάνης προκειμένου να ενημερώνουμε άμεσα τους συμπολίτες μας για το έργο της Χρυσής Αυγής και υποσχόμαστε ότι οι δράσεις μας θα συνεχιστούν πιο δυναμικά, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!!!», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Τ.Ο. Κοζάνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.