Έξι… ονειρεύονται τον Ολυμπιακό!Με ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο (45’-55), ο Ολυμπιακός μετέτρεψαν το 2-2 του πρώτου μέρους, σε μια εμφατική νίκη με σκορ 6-2 κόντρα στον Πανθρακικό και πραγματοποιώντας μετά από καιρό μια χορταστική εμφάνιση, βρίσκεται… ήδη στον τελικό του Κυπέλλου.

Μελίσσης (αυτ. 4’) και Ιμπαγάσα (11’) έκαναν νωρίς το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην παρατούν τα όπλα και να φεύγουν για τα αποδυτήρια με ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ισοφάρισαν με τους Τζάνη (19’) και Λουσέρο (32’). Ωστόσο η συνέχεια ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τους Μήτρογλου (48’, 53’), Φετφατζίδη (51’) και Φουστέρ (55’) να καθαρίζουν για τους Πειραιώτες.

Το ματς:

Το να δείξει ένα διαφορετικό, πιο ελκυστικό πρόσωπο, απόψε ο Ολυμπιακός έμοιαζε με λαϊκή απαίτηση μετά τις αντιδράσεις του κόσμου (και) στο ντέρμπι αιωνίων. Έστω και μπροστά σε ένα από τα μικρότερα κοινά (ούτε 5.000) που έχουν βρεθεί σε αγώνα στο «Καραϊσκάκη». Τουλάχιστον οι αντιδράσεις φάνηκαν να ξυπνούν τον …εγωισμό των παικτών του Μίτσελ.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» αξιοποίησαν στο έπακρο τις επιθετικές του διαθέσεις και προηγήθηκαν με σκορ 2-0. Με σουτ του Φουστέρ, που κόντραρε στον Μελίσση (χρεώθηκε αυτογκόλ) πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κουτσόπουλου και το δεύτερο από τον Ιμπαγάσα, ξανά με σουτ, με μια ενέργεια και τελείωμα μεγάλης κλάσης. Ωστόσο ο Πανθρακικός ήταν αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του και με τα ωραία γκολ των Τζάνη και Λουσέρο, έφυγε για τα αποδυτήρια έχοντας φέρει το ματς στα ίσια (2-2).

Όσο πάντως κι αν προσπάθησε να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης, δεν είχε υπολογίσει στο ξέσπασμα του Ολυμπιακού. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, από την ώρα που βγήκε από τα αποδυτήρια, μέχρι και το 55’, εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 6-2, με μαέστρο τον Ιμπαγάσα και εκτελεστή τον Μήτρογλου (σκόραρε δις). Ο Φουστέρ κατάφερε αυτή τη φορά να χριστεί σκόρερ, όπως και ο Φετφατζίδης μετά από προσωπική ενέργεια. Το τελευταίο ημίωρο κύλησε με τους παίκτες του Μίτσελ να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες, και σταδιακά να κατεβάζουν ρυθμούς, αφού είχαν πετύχει -και με το παραπάνω- τον στόχο τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (82’ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42’ Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69’ Ιωαννίδης).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Σερφά, Ντιόγκο, Στάθης, Καστσελάν, Λουσέρο, Μίνγκας (84’ Καθάριος), Μακρυδημήτρης, Μουνάφο (62’ Μπαϊκαρά), Τζάνης (62’ Παπαδόπουλος).

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.