Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Το 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

16 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η τοποθέτηση του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη
http://2.bp.blogspot.com/-6_HLj_NeNr8/UW2s1UELTJI/AAAAAAAB1mo/oLL44BTvLs8/s1600/02.pngΤην Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε το 4ο Προσυνέδριο της Ν.Δ. με κεντρικούς ομιλητές τους κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη – Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Φίλιππο Ταυρή – Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδριακών Διαδικασιών και Γραμματέα Συνδικαλισμού και κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο – Πρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε., τους βουλευτές και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Δυτική Μακεδονία και στην Ελλάδα, στις προσπάθειες της κυβέρνησης, στον αγώνα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και στην προσφορά της Φιλελεύθερης Παράταξης στη δημοκρατία και στη χώρα. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η πατρίδα μας δίνει ένα δύσκολο αγώνα για να σταθεί όρθια, να αλλάξει και να αναγεννηθεί για να μπορούμε όλοι, κυρίως όμως η νέα γενιά, να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της χώρας: «Η αξιοπιστία της Ελλάδας ανακτήθηκε και βήμα – βήμα γίνονται οι μεγάλες αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, για να προχωρήσουμε μπροστά ως μία ισότιμη με τους εταίρους μας ευρωπαϊκή χώρα». Περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε πριν τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές λέγοντας: «Πρέπει να θυμόμαστε πόσο τραγικές ήταν οι συνθήκες για τη χώρα μας, πόσο πάλεψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς για να βάλει τάξη στα πράγματα, για να αποφύγουμε την πτώχευση και να διασφαλιστεί η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας. Θυμηθείτε όσα έλεγαν και έγραφαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι οίκοι αξιολόγησης, οι οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές αλλά και διάφοροι ευρωπαίοι αξιωματούχοι για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

λείνοντας ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι: «πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε, εδώ από τη Δυτική Μακεδονία, το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για τον τόπο μας, για την Ελλάδα και να υπενθυμίσουμε στην αντιπολίτευση ότι όπως είμαστε ΕΔΩ, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, θα είμαστε και αύριο ΕΔΩ για να διασφαλίσουμε ότι οι θυσίες των ελλήνων, οι αγώνες της κυβέρνησης και οι μάχες του πρωθυπουργού και προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, δεν θα πάνε χαμένες. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 16 Απριλίου, 2013 at 23:23 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply