Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξέσπασμα Τσοχατζόπουλου στην REAL News: “Δε θα μπορούσα να αγοράσω υποβρύχια μόνος μου”

14 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από τη φυλακή: “Επιχειρούν να με μετατρέψουν σε σύγχρονη Ιφιγένεια” …

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων χρόνων για σκάνδαλο διαφθοράς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλά μέσα από τη φυλακή και για πρώτη φορά αναφέρεται στις κρίσιμες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ, στον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι του ασκείται με την προφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη και το λάθος να αγοράσει το διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Παπαδόπουλος, Λαλιώτης, Πάγκαλος, Παπαντωνίου, Ρωμαίος, Παπανδρέου, Σημίτη και τον Α/ΓΕΕΘΑ επικαλείται για τις αποφάσεις για τα υποβρύχια.

”Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του στη Real News, που εμπλουτίζεται με την επισήμανση ότι στις σχετικές, κρίσιμες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ στις οποίες αποφασίστηκαν οι εξοπλιστικές προμήθειες για τις οποίες διώκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, συμμετείχαν τόσο ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης, όσο και άλλοι, κορυφαίοι υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος επαναλαμβάνει ότι η δίωξή του είναι πολιτική, και ”δείχνει” τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι κάποια θέλουν να τον κάνουν ”σύγχρονη Ιφιγένεια”, στο βωμό της λαϊκής αντίδρασης για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.

”Γνωστοί και συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να με κάνουν βορά στο ”Κολοσσαίο”. Σχεδιάζουν και σκευωρούν εναντίον μου από το 2007, με μία σειρά πολιτικών διώξεών μου. Οι διώξεις εκδηλώθηκαν το 2011 στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες της Βουλής και το 2012 στους δικαστικούς θεσμούς της Δικαιοσύνης”.

Αναφορικά με τις μίζες των 300 εκατομμυρίων ευρώ ο πρώην υπουργός απαντά: ”Δήθεν διαχείριση μιζών ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ είναι πιθανώς μία virtual reality επιθυμία κάποιων, μόνο που δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Είναι ασύστολα ψεύδη. Είναι ιστορίες για αγρίους.

Αν κάποιοι πήραν μαύρο χρήμα, ουδέποτε εμφανίστηκαν σε ”ορατή απόσταση” σε εμένα και τη γυναίκα μου, ούτε εμφανίστηκαν στην αγορά του σπιτιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αγοράστηκε στο όνομα της γυναίκας μου, νόμιμα, έγκυρα και με πλήρη διαφάνεια”.

Πάραυτα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι ήταν λάθος του να αγοράσει το διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. ”Θα έκανα επιλογή άλλου τόπου κατοικίας, πάλι με ενοίκιο, γεγονός που είναι βέβαιο ότι θα ακύρωνε μετέπειτα και την απόφασή μας-Πάσχα του 2010-για την αγορά του συγκεκριμένου διαμερίσματος.

News247.gr, Onalert.gr

This entry was posted on Κυριακή, 14 Απριλίου, 2013 at 15:40 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply