Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Απολογισμός εκδήλωσης για την Ενίσχυση ΜΜΕ – ΕΣΠΑ, του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας – ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ – ΑΝΚΟ

12 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.anko-eunet.gr/uploads/assets//Events/Enisxusi_MME_2012/TEE_2013/P1010001.jpgΜε ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μηχανικοί του Νομού Κοζάνης παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του  τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΔΜ), την οποία συνδιοργάνωσε το ΤΕΕ/ΤΔΜ η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και η ΑΝΚΟ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ κ. Αθανάσιος Κακάλης προλογίζοντας την εκδήλωση τόνισε τη σημασία του προγράμματος και τα οφέλη του για την στήριξη των νέων Μηχανικών και την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση των υφιστάμενων  τεχνικών εταιρειών καλώντας τους να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή.

Η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ κ. Λιάνα Παπατέρπου αναφέρθηκε στο ρόλο της ΑΝΚΟ στη δημοσιότητα του προγράμματος και στη συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΔΜ για την διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη δυνατότητα που έχουν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΑΝΚΟ (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτική Μακεδονία) για να επιλύσουν τις τυχόν απορίες τους για την κατάθεση της πρότασής τους στο πρόγραμμα.

Ακολούθως,  το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος συνεπικουρούμενος από το επίσης στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Δημήτρη Γιαλόγλου παρουσίασε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του προγράμματος, και τον τρόπο που οι Μηχανικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τις διευκολύνσεις που παρέχει σε αυτούς, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα.

Μετά την παρουσίαση τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ & ΑΝΚΟ απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων Μηχανικών.

Περισσότερες πληροφορίες: ΑΝΚΟ/Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας -Παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τηλ. 24610.24022, 24610.27946 (εσωτ.676,677), www.anko.gr & www.anko-eunet.gr, fax:24610.49210, e-mail: lpapaterpou@anko.gr

ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ: www.e-kepa.gr, τηλ. 2310.480000

This entry was posted on Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2013 at 21:03 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply