«Ευχαριστήριο»

http://3.bp.blogspot.com/-_gZZ1xUeai4/UWPBdA_k9nI/AAAAAAAB0pQ/UsR3l1d92HY/s1600/IMG_20130408_114916.jpgΗ Τετάρτη (Δ) τάξη, μαζί με το πρώτο τμήμα της Πέμπτης (Ε1) και το πρώτο τμήμα της Έκτης (ΣΤ1) τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας αργίλου GEOHELLAS  στην Κνίδη Γρεβενών.

Μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής του εργοστασίου κ. Γιώργος Συντουκάς. Εκεί και στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου μας παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία της επεξεργασίας του αργίλου από την εξόρυξη, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση του προϊόντος στις αγορές όλου του κόσμου. Αξίζει να σημειώσουμε πολύ σύντομα ότι το εργοστάσιο είναι από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και το παραγόμενο προϊόν είναι από τα καλύτερα και σπανιότερα παγκοσμίως.

Στη συνέχεια περάσαμε στο χώρο συσκευασίας και αποθήκευσης του προϊόντος όπου πάλι ο κύριος Συντουκάς μας παρουσίασε  με κάθε λεπτομέρεια τις ξεχωριστές ιδιότητες του σαπωνίτη και του ατταπουλγίτη και χάρισε σε όσους μαθητές το επιθυμούσαν από  ένα κουτί με το παραγόμενο προϊόν. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά κολατσιού και αναψυκτικού σε όλους τους μαθητές, από το διευθυντή του εργοστασίου. Έτσι φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την υποδοχή, ξενάγηση και ενημέρωση του Διευθυντή του εργοστασίου κ. Συντουκά Γιώργου, όσο και από την φιλοξενία του. Γι’ αυτό και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και δημόσια τόσο τον ίδιο, όσο και το προσωπικό του εργοστασίου.

Δείτε φωτογραφίες (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το κτήμα του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου στο Δίπορο Γρεβενών. Μας υποδέχτηκε ο κ. Κοτσαμπασόπουλος Γιώργος με την οικογένειά του και άλλους κατοίκους του χωριού. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για  όλη τη διαδικασία της καλλιέργειας της γης και να δουν από πολύ κοντά όλα τα γεωργικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σ’ αυτήν.

Πριν φύγουμε η οικογένεια του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου  πρόσφερε σε όλους τους μαθητές πίτες, γλυκά και αναψυκτικά. Ήταν μια πολύ πετυχημένη διδακτική επίσκεψη που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους μαθητές μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την οικογένεια του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου για την άψογη υποδοχή, ξενάγηση, ενημέρωση και φιλοξενία.

Δείτε φωτογραφίες (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Περισσότερα μαζί με φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σχολείου 2dim-greven.gre.sch.gr

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Γεώργιος Ζιώγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.