Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Φωτογραφικό εργαστήρι (μέρος 1ο)

8 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Ευάριθμη η παρουσία» …

Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης, στις 8 το βράδυ, την Πέμπτη 4 Απριλίου έγινε η πρώτη συνάντηση των φίλων του φωτογραφικού εργαστηρίου.

Η συμμετοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, τριανταπέντε (35) φίλοι κατέλαβαν ισάριθμες καρέκλες στο ακροατήριο.

Την μύηση στα μυστικά της φωτογραφίας ανέλαβε δωρεάν ο φωτογράφος με πανελλαδικές διακρίσεις, καθηγητής της Πληροφορικής, Φίλιος Θωμάς. Ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές και άριστες κριτικές για το έργο του σε Πανελλαδικές Εκθέσεις.

Το ακροατήριο «αιχμαλωτίστηκε» από τον μεστό και ουσιαστικό του λόγο, που κράτησε δύο και πλέον ώρες, με αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Οι φίλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πρώτη συνάντηση και ενθουσιασμένοι από το ιδεόγραμμα της σύστασης του φωτογραφικού εργαστηρίου.

Όλοι μαζί συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη 11 Απριλίου , στις 8 το βράδυ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη αισθάνθηκε, με το τέλος της πρώτης συνάντησης, ιδιαίτερη ικανοποίηση για το πρώτο κλικ” στην καρδιά των φίλων της φωτογραφίας,

Σίμος Ζαγκανίκας

This entry was posted on Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2013 at 18:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply