Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δεσκατιωτών Αθήνας «Η ΔΕΣΚΑΤΗ»

8 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-LpLzQlS2Iqo/UWMPaJcfWuI/AAAAAAAB0j8/_7dm83gapwU/s1600/1.JPG

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κων/νοΛιζέκα και τα μέλη του Συλλόγου Δεσκατιωτών Αθήνας «Η ΔΕΣΚΑΤΗ», στα γραφεία του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα που αφορούν το Δήμο Δεσκάτης και την ευρύτερη περιοχή.Αναφέρθηκαν στα σημαντικότερα προβλήματα του νότιου τμήματος του Νομού Γρεβενών και ο βουλευτής Γρεβενών τους ενημέρωσε ότι έχει πλήρη εικόνα και επίγνωση της κατάστασης και ότι σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής έχει δρομολογηθεί η επίλυση πολλών θεμάτων και καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση και άλλων.

Ο κ. Κοψαχείλης εξήρε το έργο της διοίκησης και των μελών του Συλλόγου«Η ΔΕΣΚΑΤΗ» και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2013 at 21:46 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply