Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαστροκώστα-Δέλλας: Πώς έχασαν τους κόπους μιας ζωής μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο!

8 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Μας έκλεψαν!» δηλώνει ανήσυχος ο Τραϊανός Δέλλας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Κύπρο

Φωτογραφία για Μαστροκώστα-Δέλλας: Πώς έχασαν τους κόπους μιας ζωής μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο!Ο ίδιος μαζί με την όμορφη σύζυγό του Γωγώ Μαστροκώστα βλέπουν να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή τους αφού προσπαθούν να διασώσουν ό,τι απέμεινε από την περιουσία τους στο νησί της Αφροδίτης. Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής μετά το “κούρεμα” των καταθέσεών τους στην Κύπρο όπως παραδέχεται ο πρώην ποδοσφαιριστής στη real.

Η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στη Μεγαλόνησο οδήγησε σε απόγνωση τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται. Σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους βρισκόταν στις δύο μεγάλες τράπεζες -Λαϊκή και Κύπρου- ενώ παράλληλα είχαν επενδύσει και σε ακίνητα. Σήμερα προσπαθούν να διασώσουν ό,τι μπορούν, χωρίς, όμως, να τρέφουν αυταπάτες.

Ο Δέλλας αγωνίστηκε στην Ανόρθωση από το 2008 έως το 2010, μια περίοδο που από οικονομικής άποψης ήταν εξαιρετική για τον ίδιο.

Προερχόταν από το πέρασμά του από τις ιταλικές Περούτζια και Ρόμα και εν συνεχεία -για δεύτερη φορά- από την ΑΕΚ. Σε μια εποχή που η Κύπρος φάνταζε ως επενδυτικός παράδεισος, ο Τραϊανός απέκτησε πολλούς φίλους στο νησί, οι οποίοι τον προέτρεψαν να προχωρήσει σε αυτό που τότε φάνταζε ως το πιο λογικό: στο να επενδύσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχε. Αγόρασε ακίνητα, έβαλε χρήματα σε εταιρείες, ενώ αρκετά μεγάλο ήταν και το ποσό που είχε σε καταθέσεις.

Το πρόσφατο «κούρεμα» στην Κύπρο σήμανε αυτόματα και τη μείωση της περιουσίας του Τραϊανού. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, αναγκάστηκε να μεταβεί στην Κύπρο για να προλάβει να σώσει ό,τι μπορεί. Το κακό είναι ότι ούτε ο ίδιος μπορεί ακόμα να υπολογίσει τη ζημιά που έχει υποστεί. Κι αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η κρίση στην κυπριακή οικονομία δεν θα έχει και άλλες οικονομικές επιπτώσεις. Άλλωστε, όσοι έχουν αποκτήσει ακίνητα μοιάζουν εγκλωβισμένοι, βλέποντας την αξία τους να μειώνεται αισθητά.

www.gossip-tv.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2013 at 23:04 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply