Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα από την Χρυσή Αυγή

4 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στην Πτολεμαΐδα ο βουλευτής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος σε εκδήλωση της Τ.Ο. Κοζάνης

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, στην Πτολεμαΐδα στην αίθουσα Splendor στις 17:00 το απόγευμα, η Τ.Ο. Κοζάνης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Διαβάστε την πρόσκληση:

Καλούμε όλους τους πολίτες της Εορδαίας, τους υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην ανοικτή εκδήλωση όπου θα μιλήσουν επίσης ο Γραμματέας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων και ο υπεύθυνος του Πυρήνα Πτολεμαΐδας συναγωνιστής Σιδηρόπουλος Γεώργιος.

Στην πρώτη αυτή μαζική συνάντηση μας με τους πολίτες της Πτολεμαΐδας θα αναλύσουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα σημαντικότερα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας για την οικονομία, την ανεργία, τους ενεργειακούς πόρους, την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Εθνικής παραγωγής και αυτάρκειας, θα παρουσιάσουμε το κοινοβουλευτικό έργο της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, θα βάλουμε τις βάσεις για οργανωμένη παρουσία του Πυρήνα Πτολεμαΐδας και θα συζητήσουμε για τα σημαντικά προβλήματα τοπικού χαρακτήρα της Εορδαίας.

Η Τ.Ο. Κοζάνης συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις εξορμήσεις της σε όλο το νομό Κοζάνης με σκοπό την απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες και την παρουσίαση των δράσεων και του έργου που επιτελείται σε συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα γιγαντώνεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, οι αφυπνισμένοι Έλληνες πυκνώνουν τις γραμμές μας, οι Πυρήνες μας σε όλη την Ελλάδα στελεχώνονται με ικανά μέλη, η ηγεσία μας έχει το σχέδιο και την πίστη για να μας οδηγήσει εκεί που ανήκουμε ως Έλληνες, στην κορυφή, στην ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!!

Πληροφορίες για την εκδήλωση του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα:
Τ.Ο. Κοζάνης: 6984 342137

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2013 at 21:04 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply