http://4.bp.blogspot.com/-6rL_EVdqN5o/UVnPGu4m1XI/AAAAAAABzxA/ngm-xjUOEb8/s1600/DSC00067.JPGΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 στο γραφείο του ο νέος Διοικητής της 15ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Καστοριάς Ταξίαρχος Γρηγόριος Γρηγοριάδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του 586 Μ/Π Τ.Π. Γρεβενών Αντισυνταγματάρχη Κων/νο Αδάμο.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Γρηγοριάδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για συνέχιση της μέχρι σήμερα αγαστής συνεργασίας του Δήμου Γρεβενών και της Ταξιαρχίας.

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον Ταξίαρχο εκδόσεις με τις ομορφιές του τόπου μας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας και η Αντιδήμαρχος κα Αικατερίνη Πέτρου.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.