ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Παπαγεωργόπουλος: «Μου στέρησαν ένα μήνα από την ζωή μου τελείως άδικα»Στον ένα μήνα κράτησής του στις φυλακές των Διαβατών αναφέρεται με νέα επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

“Συμπληρώνω έναν μήνα στην φυλακή. Μου στέρησαν ένα μήνα από την ζωή μου τελείως άδικα. Έδωσα την ψυχή μου για την πόλη μου και την Πατρίδα χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, χωρίς να ζητήσω κανένα αντάλλαγμα” αναφέρεται στην επιστολή.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισημαίνει ότι η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολιάζει ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρέθηκε τεράστιο ποσό σε λογαριασμό εμπλεκόμενου που αθωώθηκε και αυτό έγινε είκοσι μέρες μετά την καταδίκη του. Αναφέρει ακόμη ότι “ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Λάμπρος Τσόγκας είχε δώσει εγγράφως εντολή στα ανακριτικά όργανα την 18/4/2008, πριν δηλαδή 5 ολόκληρα χρόνια να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων”, συνεπώς, προσθέτει, “ήταν γνωστά σε ορισμένους αυτά τα στοιχεία κατά την διάρκεια της δίκης”.

Διερωτάται ακόμη αν θα επανεξετάσει η Δικαιοσύνη την υπόθεση της καταδίκης του κάτω από τα καινούργια δεδομένα και γνωστοποιεί ότι δέχεται τηλεφωνήματα, γράμματα, βιβλία και εικόνες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.