Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι συμβαίνει κάθε λεπτό στο Internet;

22 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αποστέλλονται 204 εκ. e-mail και γίνεται θέαση σε 1,3 εκ. βίντεο στο YouTube

Τι συμβαίνει κάθε λεπτό στο Internet;

Τα τελευταία χρόνια γίνονται κατά καιρούς διάφορες μετρήσεις για την «κίνηση» στο Internet και γενικά για το τι κάνουν καθημερινά οι χρήστες του Διαδικτύου. Η τελευταία «χαρτογράφηση» έρχεται από τον γίγαντα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, την Intel.

Τα στοιχεία που υπάρχουν στην νέα μέτρηση είναι άκρως ενδιαφέροντα αλλά και εντυπωσιακά. Κάθε 60 δευτερόλεπτα αποστέλλονται εκατοντάδες εκατομμύρια e-mail και οι χρήστες βλέπουν πάνω από 1 εκατομμύριο βίντεο στο ΥouΤube…

Οι αριθμοί

Σύμφωνα με τη μέτρηση της Intel, κάθε λεπτό:

* Αποστέλλονται 204 εκατομμύρια e-mail.

* Οι χρήστες «κατεβάζουν» 47 χιλιάδες εφαρμογές.

* Γίνεται θέαση 20 εκατομμυρίων φωτογραφιών μέσα στις δημοφιλείς ιντερνετικές «γκαλερί» ενώ μόνο σε μια εξ αυτών, στο Flickr, προστίθενται 3 χιλιάδες νέες εικόνες.

* Οι χρήστες του Internet βλέπουν 6 εκατομμύρια προφίλ στο Facebook.

Σύμφωνα με την έρευνα μέχρι το 2015 ο αριθμός των συνδεδεμένων στο Internet συσκευών θα είναι διπλάσιος από τον πληθυσμό της Γης.

Θοδωρής Λαΐνας

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2013 at 23:02 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply