Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών στην ομάδα του «ΠΥΡΣΟΥ»

22 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο ΠΥΡΣΟΣ είναι μια ομάδα που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις, στιγμές χαράς και μεγάλης συγκίνησης. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στη Διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η επιτυχημένη πορεία της είναι αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς, η οποία απέδωσε καρπούς. Παλμό και δύναμη στον ΠΥΡΣΟ δίνει ο κόσμος του που είναι συνεχώς δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια σε καλές και άσχημες στιγμές. Εύχομαι οι μεγάλες επιτυχίες της ιστορικής αυτής ομάδας που μας γεμίζουν περηφάνια να συνεχιστούν προκειμένου ο ΠΥΡΣΟΣ να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει και να αποτελέσουν κίνητρο για τη δημιουργική ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και την ομάδα του ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΥΔεσκάτης για την εξαιρετική προσπάθειά της. Εύχομαι καλή συνέχεια και ανοδική πορεία.

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2013 at 20:09 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply