Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμος Γρεβενών συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”

22 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμος Γρεβενών, στηρίζοντας την παγκόσμια διαμαρτυρία για τις κλιματικές αλλαγές που παρατηρούνται στον πλανήτη, συμμετέχει και φέτος στην καμπάνια «Η Ώρα της Γης» και σβήνει τα φώτα  του Δημοτικού Μεγάρου και του Κέντρου Πολιτισμού, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 από τις 20:30 έως τις 21:30.

Καλούμε τους Δημότες μας να στηρίξουν την παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα των κατοικιών τους και των επαγγελματικών τους χώρων.

Φέτος η εκστρατεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Υιοθετεί το διεθνές σκεπτικό δέσμευσης «θα το κάνω, αν το κάνεις», το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν πολλαπλασιαστικά το περιβάλλον και την κοινωνία, στο οποίο συμμετέχουμε με τη θεματική δράση «αν οι δημότες μας πρασινίσουν το μπαλκόνι τους θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής».

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2013 at 22:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply