Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστά και σήμερα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα – Ομαλή η λειτουργία στα ΑΤΜ

20 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.newsbeast.gr/files/temp/998367C77FA8606F119A2DA738EA37E9.jpgΧωρίς προβλήματα εξακολουθούν να λειτουργούν και σήμερα τα ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, ενώ παραμένουν κλειστά για δεύτερη μέρα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι συναλλαγές μέσω των ΑΤΜ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν κανονικά και η κίνηση δεν ήταν αυξημένη, εάν ληφθεί μάλιστα ότι είχε μεσολαβήσει και τριήμερο αργίας, ενώ όλα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών δεν λειτούργησαν.

Οι οποιεσδήποτε πλέον εξελίξεις για την παρουσία των τριών κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα συνολικά -Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular Bank (πρώην Marfin Popular Bank) και η Ελληνική Τράπεζα- αλλά και της κάθε μιας ξεχωριστά, εξαρτώνται από τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην Κύπρο.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2013 at 13:40 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply