Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: «Δημιουργείται καταφύγιο αδέσποτων ζώων»…

20 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Κατόπιν προτάσεως της Δημοτικής Αρχής και μετά την εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, στη συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου 2013, της τεχνικής υπηρεσίας για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων σκύλων στα παλαιά σφαγεία», η οποία ψηφίσθηκε ομόφωνα, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης η δέσμευση για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Τα ζώα δικαιούνται τη φροντίδα όλων μας και εμείς ως δημοτική αρχή ανταποκρινόμαστε σε αυτό τους το δικαίωμα.

Η  τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την υλοποίηση του παραπάνω έργου συνέταξε την αριθμ 04/2013 τεχνική μελέτη, η οποία περιλαμβάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε να διαμορφωθεί στις εγκαταστάσεις των παλαιών σφαγείων, ένας χώρος ενιαίος όπου θα τοποθετηθούν 22 κλωβοί με σκοπό να φιλοξενούνται για μικρό χρονικό διάστημα αδέσποτα σκυλιά προκειμένου να ελέγχονται, να εμβολιάζονται και στη συνέχεια αφού ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία να ελευθερώνονται. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 27.764,30€.

Παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο παρέπεμψε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή για τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης του έργου.

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2013 at 20:39 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply