Το γκολ άργησε μια εβδομάδα…Το γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου (38) άργησε… μια εβδομάδα για τον Ατρόμητο, όμως ήρθε και χάρισε τη νίκη στους Περιστεριώτες, με σκορ 1-0, κόντρα στον Πανθρακικό και έριξε άλλους τρεις πόντους στο σακούλι. Κακοί οι «κυανόλευκοι», είχαν όμως και δοκάρι με τον Μπρίτο, ενώ ο Ράντμαν ήταν πραγματικός «φύλακας άγγελος». Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι, τα βάζουν με την τύχη τους, για τις χαμένες ευκαιρίες.

Το ματς:

Διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο είχαν και οι δύο ομάδες. Τόσο ο Πανθρακικός όσο και ο Ατρόμητος δεν κλείστηκαν πίσω, διεκδίκησαν χώρους, πίεσαν ψηλά και με ορθολογικό ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να φτάσουν μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Παπαδόπουλος και Μάντιζιος (επιθετικοί των δύο ομάδων) ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων έχοντας κάποιες καλές στιγμές.

Σε μία από αυτές, ο Μάντζιος πήρε την εκδίκησή του για τα δύο δοκάρια κόντρα στον ΠΑΣ και μετά από δύο κεφαλιές των Ταυλαρίδη και Φυτανίδη, με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δερμιτζάκη πίεσε παραπάνω, προσπάθησε να κλείσει τον Ατρόμητο στα καρέ του και να προσπαθήσει να ισοφαρίσει γρήγορα. Με τον Βαϊρουά να μην είναι και σε τόσο καλή μέρα έχανε σε ποιότητα και δημιουργούσε πιο δύσκολα φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Πανθρακικό να είναι πιο επιθετικός, ακόμα πιο πιεστικός, όμως τον Ατρόμητο να φτάνει πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Μπρίτο (46’). Αυτή ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για αρκετή ώρα. Οι γηπεδούχοι άλλαξα εικόνα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Βαϊρουά. Ο επιτελικός μέσος της ομάδας τη Κομοτηνής παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος και κυρίως ουσιαστικός. Μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο, τουλάχιστον, περιπτώσεις, όμως βρήκε απέναντί του, ένα εξαιρετικό Ράντμαν.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να κρατάει το μηδέν, παρά κάποιες καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βαϊρουά με τους Μίνγκα και Παπαδόπουλο έκαναν άνω κάτω την άμυνα των Περιστεριωτών και έφτασαν, ίσως και εύκολα, στην εστία των φιλοξενούμενων. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Ατρόμητος έφυγε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο από την Κομοτηνή.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός-Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μουνάφο, Λαδάκης (66’ Καστσελάν), Τζάνης (66’ Μίνγκας), Βαϊρουά, Λουσέρο (77’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ουντότζι (82’ Σουμπίνιο), Μπρίτο (79’ Ναπολεόνι), Επστάιν (67’ Ιγκλέσιας), Μάντζιος.

Στον πάγκο: Ρέινα, Κούτσι, Νάστος, Πίτου Γκαρσία.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοι: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.