Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

4ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών: Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά… (Φωτογραφίες)

12 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/4.jpgΟλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά» της Ελληνικής  Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 32 μαθητές της Β΄Τάξης του σχολείου μας, στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης.

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/3.jpg

Εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, οι μαθητές στα πλαίσια της βιωματικής μάθησης, με την καθοδήγηση των δασκάλων κ.κ. Δούμα Ελένης και Νέστορα Θωμαής, μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων με δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και ομαδικότητα, ενίσχυσαν την επιθυμία και την ικανότητά τους να φροντίζουν  καλύτερα τα δόντια και το στόμα τους.

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/9-1.jpg

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/9-2.jpg

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική  Οδοντιατρική Ομοσπονδία για τη συμπαράστασή της και το υλικό που απέστειλε και τους οδοντιάτρους της πόλης μας Ιωάννη Λόλλα και Δέσποινα Μπάκα, που ενημέρωσαν και εξέτασαν τους μαθητές μας.

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/9-3.jpg

http://4dim-greven.gre.sch.gr/images/stories/food/9-4.jpg

Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Ν. Γρεβενών κ. Φωτίου Μεταξία που έδρασε υποστηρικτικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

 

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας

Star-Fm.gr: Δείτε κι άλλες φωτογραφίες

This entry was posted on Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, 2013 at 19:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply