http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/7E402A6E5AA3427F7BEA9BB077A96C9A.jpgΟ Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξαν απογοητευμένοι από τη στάση των οπαδών, στη συνέντευξη Τύπου, για τον τελικό του κυπέλλου στο μπάσκετ, Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, την Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

Οι δύο αρχηγοί, επεσήμαναν πως είναι αντίπαλοι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο κόσμος δεν το αντιεμτωπίζει το ίδιο:
«Δεν έρχεται για να δει το ματς, αλλά για να πετάξει την πέτρα» είπε ο Διαμαντίδης, ενώ ο Σπανούλης πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν ένα καλό δείγμα γραφής, Τώρα θα δείξουμε το χαρακτήρα που πρέπει. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης. «Είναι το σημαντικότερο φετινό ματς, αφού κρίνεται ένας τίτλος. Οι δύο ομάδες έχουν προσπαθήσει ώστε να υπάρχει πολιτισμένο περιβάλλον.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε στον τελικό. Με τη συμπεριφορά μας θα δείξουμε ότι θέλουμε να γίνει ένας ήρεμος αγώνας. Όλους τους απασχολεί αυτό», σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι δύο προπονητές ρωτήθηκαν σε ποιό σημείο θα κριθεί ο τελικός:

«Στόχος μας είναι να νικήσουμε και όχι πως θα περιορίσουμε τον Σχορτσιανίτη. Είναι παιχνίδι νοκ άουτ και οι δύο ομάδες έχουν 50% για τη νίκη, βασιζόμενοι στα δυνατά τους σημεία και στις αδυναμίες του αντιπάλου», απάντησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Η διάθεση και η όρεξη που θα δείξει η κάθε ομάδα. Το καθαρό μυαλό για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις κάθε φορά, θα κρίνει το παιχνίδι. Εκεί είναι που θα κριθεί ο αγώνας», απάντησε και ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο γεν. γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης τσαγκρώνης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για άλλη μία φορά, στον τελικό του κυπέλλου, θα είναι στις εξέδρες λίγος κόσμος.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αυξήσουμε τον κόσμο. Έχουν κάνει και οι ομάδες πολύ καλή προσπάθεια, όμως η αστυνομία δεν δέχτηκε να αυξηθεί ο αριθμός του κόσμου. Εύχομαι ο πιο καλός και ο πιο τυχερός να είναι ο νικητής. Θέλουμε την βοήθεια σας» είπε ο κ Τσαγκρώνης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.