Μπουμ-Ζονκ!Κακοί συνολικά οι «πράσινοι», δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο προβάδισμα που πήραν με τον Τοτσέ και συνεχίζουν να βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα.

Πως έπαιξε: Ο Ρότσα ξεκίνησε με 4-3-3 την ομάδα του και τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τον Βιτόλο αμυντικό χαφ, τους Ζέκα-Σισοκό μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους με τον Ιβοριανό σε πιο δημιουργικό ρόλο και τριάδα της επίθεσης τους Μαυρία(δεξιά), Κουίνσι (αριστερά) και Τοτσέ (κορυφή).

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κυκλοφορώντας πιο ορθολογικά την μπάλα σε ένα ματς που μέχρι το 10’, ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Όμως στο 12’, ο Βιτόλο πάσαρε κάθετα στον Μαυρία που έφυγε «σφαίρα» στην αντεπίθεση, ο πιτσιρικάς γύρισε και πάλι στον Ισπανό μ’αυτόν να βγάζει ωραία σέντρα προς το κεφάλι του Τοτσέ που με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0 για τους «πράσινους» στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ των Βοιωτών. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να πρεσάρει, κάτι, που με το σκορ στο 1-0 βόλευε το «τριφύλλι» που με τους ταχύτατους Μαυρία-Κουίνσι έφευγε πολύ γρήγορα στην κόντρα και απειλούσε.

Μάλιστα, δύο φορές, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Μιας και στο 32’ με τον Ζέκα που άργησε να κοντρολάρει ενώ ήταν 3 μέτρα από την εστία, και στο 37’ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Τοτσέ που έδιωξε ο Κυριακίδης, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ένας… παιδικός υπολογισμός του Μπουμσόνγκ που άφησε την μπάλα και τον Βασιλείου μόνους τους, έφεραν το 1-1 στο 38’ αφού ο στράικερ των Βοιωτών δεν έχασε την ευκαιρία που του χάρισε ο Γάλλος. Η συνέχεια ήταν μοιρασμένη και το πρώτο μέρος έκλεισε με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε λίγο πιο «ζεστός» και είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Αλλά η μπάλα, έδειξε να μην τον θέλει και τόσο. Ούτε στο 52’ όταν το σουτ του Κουίνσι πέρασε ελάχιστα έξω, ούτε στο 55’ όταν ο αποδοκιμαζόμενος Σπυρόπουλος σέντραρε εξαιρετικά προς τον Σισοκό ο οποίος από κοντά και με το τέρμα ολόκληρο μπροστά του έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ… Ο χρόνος κύλαγε με τους «πράσινους» κυρίαρχους στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο κάποια κλασσική ευκαιρία παρότι η… εγκατάσταση τους στα καρέ των Βοιωτών ήταν πλέον μόνιμη.

Όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου για τους «πράσινους» να σκοράρουν, όμως ο Μπουμσόνγκ είχε άλλη άποψη! Με ένα δεύτερο τραγικό λάθος, ο Γάλλος έδωσε και πάλι την μπάλα σε αντίπαλό του, αυτή την φορά στον Ακόστα, ο οποίος μοίρασε στον Βασιλείου που έκανε το 2-1 για τον Λεβαδειακό στο 75’. Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρχε εκνευρισμός. Καταρχάς στην κερκίδα, η οποία αποδοκίμαζε κυρίως τον Μπουμσόνγκ και εν συνεχεία τον Σπυρόπουλο (που υπήρχε και σχετικό πανό για να φύγει) και ακολούθως στην ομάδα, που δεν είχε καθαρό μυαλό και έπαιζε σύστημα… γιουρούσι για να ισοφαρίσει. Το τελευταίο τέταρτο κύλησε χωρίς τίποτα ιδιαίτερο, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ στο ΟΑΚΑ και τον Λεβαδειακό να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του με τον Παναθηναϊκό και να αποσπάται 4 βαθμούς του «τριφυλλιού» στην κατάταξη του πίνακα της Σούπερ Λίγκας στην μάχη της πέμπτης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας(74’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι(85’ Φορναρόλι)

Στον πάγκο: Καπίνο, Σο, Μαρίνος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι(72’ Ακόστα), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντύ, Ρομέου(46’ Μαχαίρας)

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μανωλάς, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Κουτσόπουλος.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.