Ένα μαγευτικό ταξίδι στο χθες, επιφύλαξε στους παρευρισκόμενους, ο λάτρης της ιστορίας των Γρεβενών Απόστολος Πήχας. Η παρουσίαση, έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: 100 χρόνια Ελεύθερα Γρεβενά.

Δεκάδες φίλοι της ιστορίας του τόπου μας, όλων των ηλικιών, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον, ένα βίντεο που «έντυσε», με ιδιαίτερο τρόπο ο Απόστολος Πήχας, με αμέτρητες εικόνες του χθες αλλά και του σήμερα.

Ο χρόνος, «γύρισε» πολλά χρόνια πίσω, και έφερε σε όλους μας θύμησες από τα νεανικά μας χρόνια. Τότε που η πόλη μας ήταν αγνώριστη και σίγουρα άγνωστη στους νεώτερους θεατές.

Στο «ταξίδι» στο χθες, βρέθηκαν ο Βουλευτής Ν.Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Χρήστος Παρασκευαΐδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών Ανδρέας Τόσκας και πλήθος κόσμου.

Τον Τάκη Πήχα, προλόγισε η κα Κλειώ Λαδά- Παπαστεργίου.

Με το υλικό που συγκεντρώσαμε, ας κάνουμε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης μας, γυρίζοντας όμως τον χρόνο πολλά χρόνια πίσω… (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Περισσότερα από τα Γρεβενά του χθες, βρείτε στο Facebook



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.