Ο Σίλβιο με την επίσημη αγαπημένη, Φραντσέσκα Πασκάλε«Επιτέλους», αρραβωνιάστηκε. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να…νοικοκυρευτεί και καταστάλαξε σε μια γυναίκα. Η επίσημη αγαπημένη του, είναι η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, που τον κάνει να νιώθει «λιγότερο μόνο», όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο ιταλικό κανάλι 5. Τι και αν είναι 49 χρόνια μικρότερή του, ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

«Επιτέλους, νιώθω λιγότερο μόνος. Είμαι αρραβωνιασμένος, είναι επίσημο, με μια ναπολιτάνα. Είναι 27 χρονών, είναι μια κοπέλα με σταθερές αρχές, όμορφη εξωτερικά, αλλά πιο όμορφη εσωτερικά» δήλωσε στην εκπομπή «Domenica live» του Canale 5, ο 76χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοινώνοντας και επισήμως τον αρραβώνα του με την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, μια από τις νεαρές γυναίκες στην ατέλειωτη λίστα των στάρλετ που αποτελούσαν το «χαρέμι» του πρώην πρωθυπουργού.

«Είναι πολύ κοντά μου, με θέλει και την θέλω και εγώ. Η κόρη μου Μαρίνα την εκτιμά και την αγαπά πολύ. Υπάρχει μια διαφορά ηλικίας 49 χρόνων. Γνωριζόμαστε 7 χρόνια. Ήταν πρόεδρος του κλαμπ της Νάπολης, Σίλβιο μας λείπεις. Σταδιακά άρχισε να δουλεύει για μένα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καβαλιέρε.

Ο Μπερλουσκόνι είχε αναφερθεί ξανά στην περίφημη αρραβωνιαστικιά του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, προκαλώντας «τσουνάμι» σεναρίων για το ποια θα μπορούσε να είναι.

«Η αρραβωνιαστικιά μου θα μου έβγαζε τα μάτια, αν είχα κάνει όσα λένε»

Η Φραντσέσκα Πασκάλε (φωτογραφία AFP)

Η Φραντσέσκα Πασκάλε (φωτογραφία AFP)

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πέρυσι στην εφημερίδα Repubblica, ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε χρησιμοποιήσει την «αρραβωνιαστικιά» του ως επιχείρημα, προκειμένου να υπερασπιστεί όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τα 33 κορίτσια- που σύμφωνα με την επίσημη έκθεση των δικαστών- είχαν εμπλακεί στα διαβόητα ροζ πάρτι.

«Μα είναι δυνατόν; Είμαι 75 χρονών…33 κοπέλες μέσα σε 2 μήνες μου φαίνονται πολλές ακόμη και για ένα τριαντάρη. Είναι πολλές για τον οποιονδήποτε» σημείωσε με το γνωστό του στυλ ο Καβαλιέρε συμπληρώνοντας με ένα ακόμη επιχείρημα την υπερασπιστική του γραμμή:

«Έχω πάντα δίπλα μου την αρραβωνιαστικιά μου την οποία ευτυχώς κατόρθωσα να κρατήσω μακριά από αυτή την λάσπη. Αν είχα κάνει όλα αυτά που λένε, θα μου είχε βγάλει τα μάτια. Και σας διαβεβαιώνω ότι έχει μακριά νύχια» είχε τονίσει με νόημα ο Μπερλουσκόνι, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του προς τις 33…άτυχες νέες καθώς λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η υπόθεση κινδυνεύουν όπως υποστηρίζει ο ίδιος «να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους με την ρετσινιά της πόρνης, ενώ το μόνο λάθος που έκαναν ήταν να παρευρεθούν σε δείπνο με τον πρωθυπουργό και να χορέψουν μόνες τους- γιατί εμένα δεν μου άρεσε ποτέ ο χορός. Τίποτα άλλο. Και τώρα βλέπω όλα αυτές τις φαντασιοπληξίες».

Ο πρώην πρωθυπουργός που έχει χωρίσει με την δεύτερη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, έχει πέντε παιδιά από τους δυο γάμους του.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.