Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στην Κομοτηνή, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Βαϊρουά στο 62′, με την ΑΕΚ να φωνάζει ωστόσο, αφού η φάση έχει ξεκινήσει από οφ σάιντ του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ δεν της δόθηκε και ένα πέναλτι στον Παυλή.

Η ομάδα του Πανθρακικού συνέχισε το αήττητο σερί της για πέμπτο ματς, ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχασε σωρεία ευκαιριών για να φτάσει σε πιο άνετη νίκη, με μοιραίο παίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής νικήθηκε στο 43′ από τον Κωνσταντόπουλο στο σουτ που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή (φαίνεται να ξεκινά από θέση οφ σάιντ) από πάσα του Βαϊρουά, ενώ είχε άλλα τρία προς την εστία του Κωνσταντόπουλου στο 32′, 40′ και 41′, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να μπλοκάρει τη μπάλα την πρώτη φορά και τις άλλες δύο να φεύγει λίγο άουτ.

Υποτονική και χωρίς καλή κυκλοφορία η ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά, διάστημα στο οποίο είχε ένα σουτ του Φούντα στο 36΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.

Με τον Παπαδόπουλο να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά να αστοχεί με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Η Ένωση ζήτησε πέναλτι στο 53΄ σε πέσιμο του Παυλή από μαρκάρισμα του Σαρακατσάνου, αλλά πολύ σωστά ο διαιτητής Ζαχαριάδης «τιμώρησε» με κίτρινη κάρτα τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» για θέατρο.

Στο 62΄ «αποδόθηκε δικαιοσύνη» στο ματς, με τον Πανθρακικό να ανοίγει το σκορ. Ο Κωνσταντόπουλος νίκησε και πάλι τον Παπαδόπουλο στο τετ-α-τετ που είχαν, αλλά στο «ριμπάουντ» της φάσης ο Βαϊρουά σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

Παρά το εις βάρος της σκορ, η ΑΕΚ δεν απείλησε ούτε μία φορά στο υπόλοιπο του αγώνα την εστία του Κουτσόπουλου και υπέστη…φυσιολογικά την 9η εφετινή της ήττα χάρη στην οποία «επέστρεψε» στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Σερφά – Κοτσαρίδης, Παυλής, Αρκούδας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Μίνγκας (86΄ Κυβελίδης), Λουσέρο, Βαϊρουά (81΄ Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (+90′ Κοντογουλίδης)

ΑΕΚ (Εβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοτσαρίδης, Κουτρουμπής, Κοντοές, Αρκούδας, Φέτσης (73΄ Κατίδης), Κορδέρο, Φουρτάδο (68′ Σταματής), Γκερέιρο, Φούντας, Παυλής

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.